U SDT-u počela saslušanja uhapšenih zbog sumnje u šverc cigareta

U SDT-u počela saslušanja uhapšenih zbog sumnje u šverc cigareta

Jutros je u prostorijama Specijalnog državnog tužilaštva u Podgorici počelo saslušanje pojedinih uhapšenih lica u jučerašnjoj akciji SPO i SDT zbog sumnje u šverc cigara i stvaranje kriminalne organizacije.

Podsjećamo, slobode su po nalogu specijalnog tužioca Miroslava Turkovića lišeni biznismeni Aleksandar Mijajlović, Golub Vojinović i Dejan Jokić, kao i policajci Dragan Backović iz Nikšića, Mirko Mijušković i Radoje Rabrenović iz Podgorice.

Osim njih, slobode je naknadno lišen i Zoran Đukanović iz Nikšića, takođe zbog sumnje da je učestvovao u švercu cigara.

” Po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva službenici Specijalnog policijskog odjeljenja,uz asistenciju službenika Sektora za borbu protiv kriminala, su lišili slobode A.M.,G.V.,D.J.,D.B.,M.M. i R.R.,zbog osnova sumnje da su učinili krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije i produženo krivično djelo krijumčarenje”, saopštio je juče specijalni tužilac i potparol SDT-a Vukas Radonjić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.