Uhapšeni zbog prodaje kokaina

Uhapšeni zbog prodaje kokaina

Podgorička policija uhapsila je M.L. (39) i A.Lj. (56) zbog sumnje da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz Uprave policije.

"U cilju suzbijanja ulične prodaje opojne droge, a po naredbi Višeg suda u Podgorici izvršeni su pretresi stanova koje koriste M.L. (39) i A.Lj. (56) kojom prilikom je policija pronašla određenu količinu bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain. Pronađeno je i pet mobilnih telefona, kao i tri SIM kartice", navode u saopštenju. 

Pomenuti predmeti i materija su, kako ističu, oduzeti i biće upućeni u Forenzički centar Uprave policije na vještačenje.

"M.L. i A.Lj. su po nalogu tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici lišeni slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", poručuju iz policije. 

Kako navode, oni će u zakonskom roku biti privedeni postupajućem tužiocu na dalju nadležnost.

Izvor:Dan

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.