Bijelo Polje: Zbog prekoračenja brzine kažnjeno pet vozača, dvojica omalovažavala policijskog službenika

Bijelo Polje: Zbog prekoračenja brzine kažnjeno pet vozača, dvojica omalovažavala policijskog službenika

Sud za prekršaje u Bijelom Polju proteklih dana imao je puno ruke posla. Bjelopoljcu A.S.(24) koji je vozio brzinom 80 kilometara većom od dozvoljene, a koja je saobraćajnim znakom regulisana na 50 km na čas, sudija Ahmet Međedović izrekao je kaznu od 300 eura, tri kaznena boda i zabranu upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od tri mjeseca.

Isti sudija je Budvaninu D.K.(47) zbog istovjetnog prekoračenja brzine izrekao novčanu kaznu u iznosu 200 eura, dva kaznena boda i zabranu upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od dva mjeseca.

Sudija Ahmet Međedović je A.C.(43) iz Bijelog Polja, zbog omalovažavanja policijskog službenika i nepostupanja po njegovoj naredbi, izrekao jedinstvenu novčanu kaznu u iznosu od 700 eura, dok je okrivljenom N.N. iz Bijelog Polja zbog omalovažavanja policijskog službenika na osnovu prekršaja iz Zakona o Javnom redu i miru izrečena kazna u iznosu od 500 eura.

Okrivljenoj N.C. iz Beograda zbog prekoračenja brzine od 74 kilometra od dozvoljene, izrečena je novčana kazna od 150 eura, dva kaznena boda i zabrana upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju dva mjeseca.

Okrivljenoj Bjelopoljki J.K. (30) zbog vožnje za 90 kilometara veće od dozvoljene, izrečena je novčana kazna od 600 eura, tri kaznena boda i zabrana upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju tri od mjeseca.

Okrivljenom R.Š (38) iz Budve, sudija Međedović izrekao je novčanu kaznu od 300 eura, tri kaznena boda i zabranu upravljanja vozilima B kategorije u trajanju četiri mjeseca. Razlog je što je odbio da se izvrgne ispitivanju pomoću odgovarajućih sredstava i aparata alkometra, radi prisustva alkohola u organizmu.

Isti sudija je Beograđaninu R.K.(35) zbog nedozvoljene vožnje 90 km na čas veće od dozvoljene izrekao novčanu kaznu u iznosu od 300 eura, tri boda i zabranu upravljanja motornim vozilima u trajanju tri mjeseca,

Bjelopoljcu P.J.(38) zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, sudija Međedović izrekao je novčanu kaznu od 300 eura, tri kaznena boda i zabranu upravljanja motornim vozilima u trajanju tri mjeseca.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.