Foto: Uprava policije Crne Gore

Brđanin sa predsjednicom Jevrejske zajednice u Crnoj Gori Ninom Ofner Bokan

"Jevrejska zajednica se u Crnoj Gori se osjeća bezbjedno"

Danas se direktor Uprave policije Zoran Brđanin sastao sa predsjednicom Jevrejske zajednice u Crnoj Gori Ninom Ofner Bokan, kojom prilikom su razgovarali o konkretnim temama od obostranog interesa kao što je, u prvom redu predstojeća turistička sezona, te bezbjednost izraelskih turista koji dolaze u posjetu našoj zemlji.

Sagovornici su se saglasili da se Jevrejska zajednica u Crnoj Gori osjeća bezbjedno, zahvaljujući naporima Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave policije, i zaključili da je Crna Gora je postala izuzetno popularna destinacija za izraelske turiste, čemu ćemo, kako je naglasio Brđanin, težiti i u budućem periodu.

Brđanin je, kao i do sada, iskazao punu podršku Jevrejskoj zajednici i nastavku saradnje, na obostrano zadovoljstvo.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.