"

Vuković-Kuč: Vlada bojkotom prijema ambasade Kosova plaća cijenu Mandićeve podrške

Činjenica da se na sinoć održanom prijemu povodom šesnaest godina od sticanja nezavisnosti Republike Kosovo, a u organizaciji ambasade ove države u Podgorici, nije pojavio niko od najviših zvaničnika države Crne Gore, najnoviji je diplomatski gaf aktuelne vlasti i parlamentarne većine, kazala je Aleksandra Vuković-Kuč, potpredsjednica DPS-a i poslanica u Skupštini Crne Gore.

"Takvim postupkom predstavnici vlasti su iskazali svoje nepoštovanje prema državi Kosovo, njenom suverenitetu i teritorijalnom integritetu", navela je Vuković - Kuč.

Poručuje da je nakon što je BiH juče uputila protestnu notu našoj državi, ovim skandalom nastavljeno urušavanje tradicionalnih dobrosusjedskih odnosa Crne Gore sa zemljama regiona.

"Tražimo zvanični odgovor od MVP zašto je Vlada bojkotovala prijem održan u ambasadi Republike Kosovo i da li je taj nediplomatski čin zapravo cijena koju mora da plati za podršku koju dobija od Andrije Mandića i ex DF-a u cjelini", zaključila je Vuković - Kuč.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.