Čarapić: Vlast u Podogrici stabilna, u narednom periodu formirati funkcionalan  i kadrovski kvalitetan odbor
Vasilije Čarapić, Foto: Pokret Evropa sad

Čarapić: Vlast u Podogrici stabilna, u narednom periodu formirati funkcionalan i kadrovski kvalitetan odbor

Šef poslanika Pokreta Evropa sad Vasilije Čarapić saopštio je da će u narednom periodu formirati "funkcionalan i kadrovski kvalitetan odbor" ovog pokreta u Glavnom gradu.

Čarapić se oglasio pošto su juče članovi podgoričkog Odbora Pokreta Evropa Sad (PES) saopštili su da daju ostavke na sve funkcije u PES-u jer im je, kako navode, onemogućeno da kroz organe Pokreta utiču na donošenje odluka, a posebno na svakodnevna odstupanja od principa i ciljeva oko kojih su se i okupili.

"Nakon raspuštanja nefunkcionalnog odbora u Podgorici, zbog kršenja Statuta i ostavke predsjednika države na sve funkcije u PES-u, u narednom periodu formirati funkcionalan i kadrovski kvalitetan odbor u Glavnom gradu. Vlast u Podgorici je stabilna na čelu sa Oliverom Injac", tvrdi Čarapić u saopštenju za medije.

Dodao je da je funkcionalan odbor je jako važan, pogotovo kad na čelu Podgorice imaju i potpredsjednicu PES-a Injac.

"Nakon jučerašnjeg medijskog istupa nekoliko članova iz rasformiranog odbora, napuštanje odborničkog kluba je najavilo četvoro odbornika, što znači da će iza gradonačelnice Injac i dalje stajati najbrojniji odbornički klub u okviru aktuelne većine u Skupštini Glavnog grada. Vjerujemo da će konstituenti vlasti poštovati koalicioni sporazum i uvjeren sam da niko ne želi da vrši prekompoziciju vlasti sa DPS-om, jer će u protivnom morati da preuzme svu odgovornost koja slijedi", zaključio je Čarapić. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.