Šaranović: Imena potencijalnih kandidata saopštio sam Spajiću, niti od jednog saopštenog kandidata nisam odustao, niti ću to učiniti

Šaranović: Imena potencijalnih kandidata saopštio sam Spajiću, niti od jednog saopštenog kandidata nisam odustao, niti ću to učiniti

``Kandidati za direktora Uprave policije su saopšteni premijeru, Milojku Spajiću. Tako da se tu ništa nije promijenilo, a sa imenima se u javnosti neću igrati``, navodi ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović koji je reagovao na objavu člana odbora za bezbjednost i poslanika PES-a Miloša Pižurice.

Podsjećamo Pižurica je objavio na X mreži da pozdravlja stav ministara Šaranovića da Draško Radinović, Miloš Peković, Milutin Vasiljević i Žarko Pavićević nijesu kandidati za mjesto direktora Uprave policije.

“Objave djelimično tačnih i djelimično netačnih imena kandidata, sada znamo odakle dolaze, kao i pojedini tekstovi u medijima koji su kreirani na način da mene predstave kao čovjeka koji je tražio da koordinira UP, a istina je da su to od mene tražili na Kadrovskoj komisiji, ministri PES-a, kao uslov za razrješenje Zorana Brđanina. Takođe, niti od jednog saopštenog kandidata nisam odustao, niti ću to učiniti, jer UP nije turistička agencija. Pozivam da se ne manipuliše u javnosti sa djelimičnim ili netačnim informacijama”, navodi se u reagovanju Šaranovića.

Izvor:Standard

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.