DPS: To što vlast traži od Brisela dozvolu da prekrši zakon govori o stanju u bezbjednosnom sektoru

DPS: To što vlast traži od Brisela dozvolu da prekrši zakon govori o stanju u bezbjednosnom sektoru

Kakvo je trenutno stanje u državi, bezbjednosnom sektoru ali i svijesti najviših državnih funkcionera najbolje govori izjava ministra unutrašnjih poslova koji je tražio od Brisela da mu dozvole da prekrši zakon, poručuju iz Demokratske partije socijalista.

Ovaj, kako kažu, nevjerovatan postupak, visokog državnog funkcionera dovoljno govori o ozbiljnosti države i sistema.

"Nesposobni da uspostave principe odgovornosti i ozbiljnosti u rukovođenju države, funkcioneri PES-a krivca traže u prethodnoj vlasti. Poput talaca vladajuće većine, pristaju na zahtjeve svakog ko ih ucijeni, od Mandića do Demokrata, ne ulazeći u ozbiljne posljedice po državni aparat koje iz takvog ponašanja mogu da proizađu", poručuje DPS. 

Ukoliko, poručuju, PES nastavi ovim putem, da bez ikakvog integriteta, trpi poniženja od svojih partnera, i još se pravi da u tome uživa, od njih, ovako pocijepanih, ostaće “samo dugmići”, kao iz onog čuvenog filma.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.