Dodik o posjeti Crnoj Gori: Nisam ni očekivao da me pozove Milatović

Dodik o posjeti Crnoj Gori: Nisam ni očekivao da me pozove Milatović

Izjava predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića da će posjetiti i da poznaje samo BiH, bez entiteta, predstavlja uvredu za Republiku Srpsku i negiranje Dejtonskog mirovnog sporazuma, kazao je predsjednik Republike srpske Milorad Dodik.

On je na društvenoj mreži X napisao da je bio u posjeti Skupštini Crne Gore i njenom predsjedniku Andriji Mandiću.

- Ne poznajem unutrašnju komunikaciju struktura vlasti u Crnoj Gori, ali nisam ni očekivao da me pozove Milatović, niti da se sastanem s njim. Njegova izjava da će posjetiti i da poznaje samo BiH, bez entiteta, predstavlja uvredu za Republiku Srpsku i negiranje Dejtonskog mirovnog sporazuma. Kako će proći kad bude došao u Sarajevo, vidjećemo. Jer možda ga i pustimo da se sastane samo s muslimanima, ali to onda nije BiH - naveo je Dodik. 

Nada se, kaže, da će u narednom periodu jačati one snage koje će "vratiti Crnu Goru u savezništvo sa Srbijom i u zajedništvo sa srpskim narodom". 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.