Stranka pravde i pomirenja: Djeca Bošnjaka i Muslimana da ne učestvuju u programu
BIJELO POLJE/ - FOTO: BP BIRO

Stranka pravde i pomirenja: Djeca Bošnjaka i Muslimana da ne učestvuju u programu "Ritam Evrope"

- Koliko vrijede djeca Palestine, predsjedniku opštine Petru Smoloviću i njegovom timu, koji vjerovatno za svoje lične interese podržavaju program, koji finansira Izrael, govori i to da su prije par dana pozvali djecu iz Bijelog Polja, da se uključe kroz ovaj program, dok Izraelska vojska svaki dan ubija na stotine djece u Palestini - naveli su iz bjelopoljskog Odbora Stranke pravde i pomirenja.

Kako navode, program "Ritam Evrope" finansira pored Izraela, Evropa i Australija. Oni su pozivali sve roditelje bošnjake-muslimane da ne podržavaju ovakve programe, jer će, kako ističu, na taj način podržati i masovno ubijanje djece u Palestini.

Pozivaju i ostale roditelje u Crnoj Gori da razmisle, da li je dobro da im djeca učestvuju u ovom programu, dok na drugoj strani, kako su kazali, njihova vojska ubija na stotinu djece.

-Da je Smolović ranije dogovorio sa ambasadorom Izraela da uključuje djecu iz Bijelog Polja, govori i fotografija na kojoj se vidi predsjednik Opštine Bijelog Polja Petar Smolović sa ambasadorom Izraela u Crnoj Gori Jahelom Vilanom i predstavnicima regionalne manifestacije "Ritam Evrope", koji su ranije u Bijelom Polju dogovorili da se Opština Bijelo Polje pridruži programu,,Ritam Evrope“ - navode u saopštenju iz bjelopoljskog opštinskog odbora Stranke pravde i pomirenja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.