Radovanić odgovorio Čarapiću: Ubrzo će Spajić prestići DPS po visini zaduženja

Radovanić odgovorio Čarapiću: Ubrzo će Spajić prestići DPS po visini zaduženja

Ovim tempom neće proći još mnogo vremena kada će prestići DPS po visini zaduženja, odgovorio je Spajić je za manje od 100 dana prestigao Vladu Dritana Abazovića, koja se u svom čitavom mandatu zadužila svega 100 miliona eura i pri tome domaćinskom politikom ostavila suficit u budžetu, što je u više navrata potvrdilo i Ministarstvo finansija Spajićeve Vlade, saopštio je generalni sekretar URE Mileta Radovanić u odgovoru na saopštenje poslanika PES-a Vasilija Čarapića.

Radovanić je poručio Čarapiću i da treba da se dogovore u PES-u između sebe, da li smo se juče zadužili 650, 687 ili 750 miliona i da li je kamatna stopa 7,25 odsto ili 5,88 procenata.

- Nismo na kvizu, pa da premijer Spajić o ovako važnoj temi se obraća putem društvenih mreža, mijenjajući iznose zaduženja na svakih 15 minuta, kao da očekuje od građanki i građana da pogode tačan odgovor. Takva neozbiljna, neodgovorana i netransparentna politika nove Vlada više nikoga ne iznenađuje -  zaključio je Radovanić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.