Mandić: Bez snage i brige žena ne može se graditi bolja budućnost
Andrija Mandić

Mandić: Bez snage i brige žena ne može se graditi bolja budućnost

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić čestitao je 8. mart – Međunarodni Dan žena i poručio da su žene oduvijek bile stub našeg društva, očuvale porodice, ali i mir i stabilnost cijele zajednice u najtežim momentima naše istorije.

Mandić je istakao da kako tada, tako i danas, pripadnice ljepšeg pola predstavljaju fundament naše zemlje.

"Posebno sam ponosan na činjenicu da je u veoma kratkom roku formiran Ženski klub 28. saziva Skupštine Crne Gore koji je od izuzetno velikog značaja u borbi za rodnu ravnopravnost u parlamentu i svim ostalim mjestima", piše u čestitki Mandića.

Naglasio je da se bez snage i brige žena ne može graditi bolja budućnost. 

"Kao predsjednik stranke, zadovoljstvo mi je što trećinu poslaničkih i funkcionerskih pozicija u Novoj srpskoj demokratiji pokrivaju pripadnice ljepšeg pola i što na taj način podstičemo da što više žena učestvuje u političkom životu, ali i svim drugim životnim sferama. Naša je dužnost da našim majkama, sestrama, suprugama i kćerkama pokažemo koliko ih cijenimo svakog dana, a naročito danas", zaključio je Mandić. 

Komentari

Komentara: (1)

Misell

08. 03. 2024 - 09:01

Stara narodna izreka kaze: "Glup covjek, gotova robija" ! Ogromno neznanje (a neznanje unistava svako drustvo) i brkanje pojmova, na zalost !
Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.