Najstarija konobarica odlazi u penziju
Ilustracija (Foto: Pixabay)

Najstarija konobarica odlazi u penziju

Britanka, za koju se vjeruje da je najstarija konobarica, odlučila je da se penzioniše sa 92 godine, prenio je Bi-Bi-Si.

Vajolet Garati iz Šefilda radila je u holu Kenvud hotela u prethodne 32 godine, ali je sada primorana da prekine sa poslom zbog povrede.

Njoj će danas biti posljednji dan na poslu, a biće priređena žurka za porodicu, prijatelje i kolege.

„Ne osjećam se baš dobro, jer sam uživala u poslu”, rekla je ona za BBC Radio Šefild.

Porijeklom iz Linkonšira, gospođa Garati se preselila u Šefild kada je imala osam godina i radila je brojne poslove, prije nego što je postala čistačica u pozorištu.

Nakon što se povukla iz pozorišta sa 60 godina, postalo joj je, kako je rekla, dosadno, pa joj je prijatelj predložio da radi kao konobarica u hotelu i iskoristila je priliku.

Rekla je da, nakon penzionisanja, moći će više da vidi porodicu, uključujući 16 unuka i 22 praunuka.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.