DPS: Kovačević podnio krivične prijave protiv naše dvije poslanice
Demokratska partija socijalista

DPS: Kovačević podnio krivične prijave protiv naše dvije poslanice

U Nikšiću su danas na vrata porodičnog doma poslanica DPS-a Aleksandre Vuković-Kuč i Sonje Milatović zakucali pripadnici Uprave policije ne bi li im uručili krivične prijave potpisane od strane predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića, saopšteno je danas iz Demokratske partije socijalista.

“Tako se ovaj osvjedočeni šovinista i velikosrpski nacionalista, očigledno u nedostatku bolje ideje za proslavu trogodišnjice svog neuspješnog mandata na čelu lokalne vlasti u Nikšiću a u cilju privlačenja medijske pažnje, odvažio da kukavički uradi na dvije poslanice. Sve se ovo dešava samo nedjelju dana nakon što je besramno pokušao uvrijediti građane Cetinja i Crne Gore, koji su svojim mirnim okupljanjem izrazili protest protiv političkog djelovanja predsjednika Skupštine Crne Gore Andrije Mandića“, kazali su iz DPS-a.

Iz DPS-a su poručili Kovačeviću, da su nedovoljne te dvije prijave koje je napisao pa što god u njima da je naveo, nego da ih slobodno proširi na kompletnu partiju i svakog njenog člana, jer imenom i prezimenom svi kako poručuju stoje iza riječi, stavova i političkog činjenja Aleksandre Vuković-Kuč i Sonje Milatović.

“Njihovo i djelovanje naše partije bilo je i biće odbrana od svih onih i svega onoga što Kovačević i njemu slični žele nametnuti u Crnoj Gori, te smo za svaki naš politički postupak u potpunosti spremni snositi sve posljedice i pravne konsekvence“, zaključuje se u saopštenju Demokratske partije socijalista.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.