Perišić: Šavnik ne može u isti koš sa Budvom i Andrijevicom kada je prinudna uprava u pitanju

Perišić: Šavnik ne može u isti koš sa Budvom i Andrijevicom kada je prinudna uprava u pitanju

"Preko granica Novice Cerovica malo će ko preći, zato pustite Šavnik u budućnost"

"Nema ova odluka zajedničkog imenioca, ali svi znamo "krivca". Krivac je onaj za čiji račun se i donosi ovakva odluka", poručila šefica odborničkog kluba DPS Šavnik

"Uvaženi premijeru Milojko  Spajiću, Šavnik ne može u isti koš sa Budvom i Andrijevicom, kada je prinudna uprava u pitanju, a inače ne bih imala ništa protiv", poručila je šefica odborničkog kluba DPS Šavnik Draga Perišić.

Kako dodaje, ono od čega premijer "brani" Budvu i Andrijevicu, i ono što rješava u ova dva grada, u Šavniku, kaže, na ovaj način uvodi na mala vrata.

„Prosto, nije ni slično, a nema ova odluka zajedničkog imenioca, ali svi znamo "krivca". Krivac je onaj za čiji račun se i donosi ovakva odluka. Mora li sve da bude politikanstvo, često pitanje - koje je i sa tvoje adrese, uvaženi premijeru dolazi“, navela je Perišić na Facebooku.

Poručuje premijeru kako zna da i on zna da u Uskocima i Drobnjacima granica nije politička partija, te da će, kako navodi, preko granica Novice Cerovica malo ko preći.

"Zato pustite Šavnik u budućnost. Zaslužio je, poslije svih vremena (atmosferskih pojava ) i nevremena (ljudskog bahaćenja). Šavnik su utamničili odbjegli od Zakona jer im može biti "osvježilo" je“, zaključuje Perišić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.