"Za sada nema crnogorskih državljana među stradalima u Moskvi"

Ministar spoljnih poslova Crne Gore Filip Ivanović kazao je portalu Javnog servisa da za sada nema potvrde da među stradalima ili povrijeđenima u terorističkom napadu u Moskvi ima crnogorskih državljana.

Ivanović je kazao da Ruske vlasti još prikupljaju informacije o stradalima i povrijeđenima.

"Naši predstavnici su u stalnom kontaktu s njima. Za sada nema potvrde da je bilo crnogorskih državljana", kazao je Ivanović.

Najmanje 115 osoba su ubijene, a više od 100 je ranjeno u terorističkom napadu na koncertnu salu u tržnom centru u predgrađu Moskve u petak uveče.

Zapadni mediji kao moguće izvršioce imenuju jednu od frakcija Islamske države. Uhapšeno je 11 osoba osumnjičenih za napad.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.