Skandal u Drugoj ligi - igrači Iskre vrijeđali sudiju, pa ga napao trener golmana
Sudija (ilustracija) (Foto: Pixabay)

Skandal u Drugoj ligi - igrači Iskre vrijeđali sudiju, pa ga napao trener golmana

Veliki skandal se dogodio danas nakon utakmice Druge lige u fudbalu, između Internacionala i Iskre.

Domaći su u derbiju začelja slavili 1:0, a gosti su poslije utakmice pokušali da se razračunaju sa glavnim sudijom, Milošem Bešovićem.

Kako Portal RTCG saznaje, u tunelu mu je prvi prišao igrač Danilovgrađana Vasilije Vučinić, koji ga je vrijeđao i psovao, a potom je isto učinio još jedan fudbaler Iskre, Danilo Marković.

Tu nije bio kraj drame, jer je nakon njih u tunel ušao trener golmana Iskre Dejan Perović, koji je otišao korak dalje i nasrnuo fizički na Bešovića, gurnuo ga i pokušao da ga udari.

Teži incident je spriječen, a pozvana je i policija, koja je izašla na lice mjesta.

Beošović je u izvještaju prijavio Perovića za napad, a Vučinića i Markovića za pljuvanje i zalijetanje ka njemu.

RTCG je pokušao da stupi u kontakt sa Božidarom Bulatovićem i Dragoljubom Sekulićem, predsjednicima Komisije za takmičenje FSCG, odnosno Komisije za bezbjednost i sigurnost FSCG, ali su im brojevi poznati redakciji bili nedostupni.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.