Prekinuta sjednica SO Budva, nema kvoruma za održavanje sjednice

Prekinuta sjednica SO Budva, nema kvoruma za održavanje sjednice

Sjednica Skupštine opštine Budva, kojem su prisustvovali predstavnici svih odborničkih klubova aktuelnog saziva SO Budva, prekinuta je zbog nedostatka kvoruma.

Prisutnima se na početku obratio sin Mila Božovića, Balša Božović, koji je odbornicima prenio poruku u ime svoga oca.

“Moj otac je saglasan sa tim da se izglasa njegova suspenzija. Želi da time prebrodimo ovu političku krizu u kojoj se nalazimo proteklih nekoliko mjeseci. Međutim, određeni odbornici naše koalicije nijesu prisutni na današnjem sastanku. Završiću porukom moga oca da bilo ko ko ne izglasa današnji akt, to radi isključivo zbog, sitnih, ličnih interesa i da ako išta osjećaju prema njemu i gradu bi trebali ovo da izglasaju”, rekao je Balša Božović.

Na dnevnom redu je bio predlog Rješenja o privremenom udaljavanju sa rada predsjednika Opštine Mila Božovića.

Kako ističu u saopštenju iz Službe SO Budva, dogovoreno je i zakazivanje 13. sjednice po hitnom postupku, danas u 14 sati, na kojoj će se, shodno inicijativi građana, na dnevnom redu naći Predlog Odluke o skraćenju mandata SO Budva.

Izvor:Standard

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.