DPS Nikšić: Čurović još jedan dokaz da nikšićki vlastodršci rade sve da ućutkaju slobodnu građansku misao

DPS Nikšić: Čurović još jedan dokaz da nikšićki vlastodršci rade sve da ućutkaju slobodnu građansku misao

Povodom vijesti da je protiv načelnika Komunalne policije u Nikšiću Veselina Čurovića Osnovno državno tužilaštvo podnijelo optužni predlog zbog neovlašćenog prikupljanja i korišćenja ličnih podataka, oglasio se nikšićki DPS porukom da je u pitanju još jedan dokaz da nikšićki vlastodršci koriste sve metode da ućutkaju slobodnu građansku misao političkih neistomišljenika, novinara i nevladinih aktivista.

"Ali džaba, svakog dana glas slobodnih građana i građanki se jače čuje i postaje tako glasan, da zaglušuje svu buku, prljavštinu, mržnju, mizoginiju i kukavičluk lokalne vlasti", poručili su iz ove partije.

"Bolje bi bilo Veselinu Čuroviću i ostalim čurovićima, da počnu pred kraj mandata raditi svoj posao, da umjesto njega to ne čine ekološki aktivisti i građani, da se mane uznemiravanja istih, i da počne neselektivno primjenjivati zakone, jer Nikšićani i Nikšićanke moraju koristiti ulice i trotoare, pa i u vrijeme kad Čurović i kolege rukuvodioci doručkuju", zaključuje se u saopštenju DPS-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.