Lažne prijave

Lažne prijave

Trenutno u Crnoj Gori je zbilja malo nepokornih ljudi, e baš zato su oni i izloženi lažnim prijavama za nepostojeća dela.

Stvar stoji tako da imamo posla sa  ''koalicijom'' države i velikosrpskih, svetosavskih kriminalaca u službi beogradske hegemonije, a protiv svih ostalih u društvu.

Neverovatne stvari se zaista dešavaju u Crnoj Gori. Razni sitni i krupni lopovi, pljačkaši, banditi, politikanti, dokazani neprijatelji svega crnogorskog se retko kad pozivaju u policiju, na sud ili u tužilaštvo i to za stotine krivičnih i prekršajnih dela. Posebno su abolirani oni koji omalovažavaju Crnu Goru.

Ali zato umesto njih, kako se u poslednje vreme čini, stalno se u policiju/tužilaštvo pozivaju novinari, glavni urednici, profesori, pojedinci koji dižu glas protiv opšte izdaje svega postojećeg u državi Crnoj Gori.

U ovoj raboti i po broju poziva u policiji zaista se izdvaja glavni urednik i novinar Portala “Aktuelno” Balša Knežević. Čini se da svi mafijaški klanovi na Balkanu nisu toliko puta pozivani na informativni razgovor kao urednik “Aktuelno”.

Ko ga to sve prijavljuje, ko to podnosi tolike silne prijave i zbog čega?

Podnose naravno šišnjari i poltroni drugih država koji se kriju iza bolesnog nacionalizma, podnose svi oni koji rade od jutra do sutra protiv svakog ko se usudi da kritikuje sva ta njihova antidržavna i lopovska delanja.

Zaista je apsurdno da pred policijom moraju da daju izjave oni koji obelodanjuju njihova nepočinstva, a ne protagonisti koji ih čine!?

Kako je to zaboga uopšte moguće?

Moguće je samo u državi i društvu, gde sve institucije države rade direktno za hegemonističko-nacionalističku mafiju, a protiv interesa sopstvene države.

Moguće je, dok se oni koji otkrivaju kriminal zamaskiran iza vere i religije smatraju odgovornim jer se usuđuju da to rade.

Zaista došlo je zlo vreme, gde se progone istraživački novinari, a učinioce krivičnih dela brane baš oni koji bi trebalo da ih procesuiraju.

Ovaj nacionalističko-mafijaški koncept društvenih odnosa je prekopiran naravno iz Beograda i to u celosti.

Crna Gora ga je uvezla – zdušno prihvatila i drži ga se kao da je to “Sveto pismo”, umesto da ga tretira onako kako stvarno stoje stvari. A stvar stoji tako da imamo posla sa  ”koalicijom” države i velikosrpskih, svetosavskih kriminalaca u službi beogradske hegemonije, a protiv svih ostalih u društvu.

Dok je pisan ovaj tekst, prekršajna prijava koja je podneta višem državnom tužilaštvu protiv Bobana Batričevića je odbačena, sa obrazloženjem da ne postoje nikakva prekršajna dela.

Šta nam govori ovaj i svi slični slučajevi?

Ne podnose se te silne izmišljene, fabrikovane i fantomske prekršajne i krivične prijave sudu zbog stvarnog postojanja bilo kakvog delikta, nego se podnose samo iz jednog razloga – da se maltretira, zaplaši i destimuliše svako u Crnoj Gori ko ima neki kritički stav prema nosiocima vlasti i prema onima koji na dnevnom nivou prave krivična dela i krše sve moguće zakone države Crne Gore.

Dakle, radi se o tome da im sudovi služe za ućutkivanje svakog slobodoumnog čoveka sa integritetom.

Trenutno u Crnoj Gori je zbilja malo nepokornih ljudi, e baš zato su oni i izloženi lažnim prijavama za nepostojeća dela.

Za neupućene, znate čemu služi Pedro opevan čak i u pesmi?

Služi kao žrtveni jarac za tuđa nedela i nepodopštine.

Zato je potreba i glad trenutne vlasti u Crnoj Gori za puno “Pedra” nezasita i neutoljiva.

”Neka visi Pedro”, je maksima svetosavske vlasti u Crnoj Gori!

AUTOR:Milutin Cerović

Izvor:Aktuelno

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.