Herceg Novi pobjednik Kupa Crne Gore u konkurenciji dama

Herceg Novi pobjednik Kupa Crne Gore u konkurenciji dama

Izabranice Milorada Krunića u posljednje dvije godine su još uvijek bez izgubljenog seta.

U finalnom meču u Bijelom Polju, Herceg Novi je za manje od sat igre bio bolji u tri seta od Luke Bar 3:0 (25:21, 25:14, 25:19) i došao do drugog uzastopnog trofeja u ovom takmičenju. Luka Bar je sa sedam trofeja rekorder po broju pehara i finala.

Izabranice Milorada Krunića u posljednje dvije godine su još uvijek bez izgubljenog seta.

Kapitenka Ralica Vasiljeva sa 16 poena predvodila je Herceg Novi do pobjede. Dijana Vuković osvojila je 13, dvocifrena je bila i Oksana Jakušina sa 10 poena. Marija Vonogova je uzela osam, Darija Čabonenko šest, Diana Balai četiri i Lara Jovović i Tijana Tvrdišić po jedan poen.

U poraženom timu dvocifrena je bila samo Kristina Božović sa 10 poena. Kapitenka Dušanka Petrović je osvojila sedam, Vitorija Fereira šest, Tijana Kruta pet, Iva Pepđonović i Marija Nikezić po četiri, a Palina Šlestar jedan poen.

U muškom finalu, od 20 sati, domaćin završnice, ekipa Jedinstva igraće protiv Budve. Upravo su Bjelopoljci, koji su braniocu pehara nanijeli jedini poraz ove sezone Budvanima.

HercegNovi741x486

Izvor:Aktuelno

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.