Požar u Pljevljima izmiče kontroli; Vraneš: Sazvaćemo opštinski krizni štab
POŽAR U PLJEVLJIMA/ - PV INFORMER

Požar u Pljevljima izmiče kontroli; Vraneš: Sazvaćemo opštinski krizni štab

Predsjednik opštine Pljevlja Dario Vraneš sa saradnicima je obišao više opožarenih područja i naveo da ako se stanje još više pogorša, sazvaće opštinski krizni štab da bi se iznašao način da se pomogne Službi zaštite i spašavanja koja čitav dan u više djelova opštine vodi borbu sa požarima.

Na snimcima koje je redakciji PV informer uputio lično predsjednik opštine Dario Vraneš, jasno se može vidjeti da je situacija na terenu dramatična.

Jak vjetar širi požar i vrlo je teško staviti ga pod kontrolu. Prema riječima predsjednika opštine, samo na području Krupica gori preko 500 hektara šume i niskog rastinja.

Požari su aktivni i dalje na Kosanici u Čavlju, Krupcama, Matarugama i Bukovici.

Od požara bježe i divlje životinje. Iz šume su pobjegle tri mlade srne.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.