Obradović: Odlučili su sitni detalji

Obradović: Odlučili su sitni detalji

"Crno-beli" su ostvarili ono što su željeli.

Savladali su Budućnost Voli u "Morači" i osigurali drugo mjesto.

Ove ekipe će se, vjerovatno, sastati u polufinalu plej-ofa ABA lige.

Prednost domaćeg terena imaće Partizan.

- Mislim da je bila izuzetno lijepa utakmica, u izvanrednoj atmosferi. Prije svega želim da se zahvalim svim ljudima iz Budućnosti na gostoprimstvu, to je ono što mi pokušavamo kad aoni dođu u Beograd da im vratimo na isti način. To je primjer fer-pleja. Mislim da je utakmica bila na zavidnom nivou, što se tiče fer-pleja i koreknosti svih aktera. Evidentno je da je utakmica odlučena u posljednjih par posjeda, gdje smo odigrali dva napada i ovaj šut Zeka Ledeja, koji je bio težak, i koji nam je donio razliku, a posljednji napad Budućnosti smo odigrali koncentrisano. Odlučili su sitni detalji - istakao je Željko Obradović.

Na pitanje koliko je bilo teško pripremiti ekipu poslije onakvog poraza od Olimpijakosa, strateg Partizana je rekao: 

- Mi smo u ritmu u kakvom smo, imali smo dva treninga da pripremimo utakmicu. Budućnost nešto malo više vremena. Ne treba pričati koliko Zek Ledej znači za našu igru. Može on i bolje, kao i ostali igrači, samo je pritanje koncentracije i prijema informacija. I Budućnost je odigrala sjajnu utakmicu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.