Na magistralnom putu od Kolašina ka Podgorici

Na magistralnom putu od Kolašina ka Podgorici

Kamion izgorio, vozača probudilo pucanje gume

Filip Pantelić (24) iz Valjeva je preživio požar u kojem je njegov kamion sa prikolicom, totalno izgorio na magistralnom putu od Kolašina ka Podgorici, ispod krivine Mioska, ka Manastiru Morači.

Sve se to dešavalo jutros između 03 i 04 sata. 

Prema nezvaničnim informacijama, vozač se parkirao pored puta i zaspao da bi se odmorio za nastavak vožnje. Srećom. čuo je kako je pukla guma kada je vatra već počela da zahvata kamion.

Nije mogao sam da ugasi požar koji se širio. Nije znao ni broj kolašinske policije, ni Službe zaštite i spasavanja. Na zidu pored puta je našao broj šlep službe pa je preko njega saznao broj vatrogasaca.

Pripadnici Službe zaštite i spasavanja su odmah nakon dojave krenuli ka magistrali ispod Mioske. Vatra je već bila zahvatila kompletan kamion tako da su samo mogli da lokalizuju požar. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.