BILI PIJANI KADA SU PREGAZILI DANKU – Bila živa nakon što su je udarili kolima

DNK U KOLIMA OTKRIO UBISTVO DANKE

BILI PIJANI KADA SU PREGAZILI DANKU – Bila živa nakon što su je udarili kolima

Uhapšeni radnici komunalnog preduzeća zbog sumnje na ubistvo dvegodišnje djevojčice u Boru

Policija u Boru uhapsila je dvojicu radnika Javnog komunalnog preduzeća “Vodovod” Bor, pod sumnjom da su odgovorni za smrt dvegodišnje Danke Ilić. S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot, priznali su da su djevojčicu udarili službenim vozilom i pokušali da prikriju tragove zločina.

Prema informacijama dobijenim iz izvora bliskih istrazi, nesreća se dogodila 26. marta kada je djevojčica udarena vozilom “fiat panda” u ulici Radomira Putnika.

Nakon toga, osumnjičeni su tjelo ubacili u gepek vozila i odvezli do divlje deponije na Starobanjskom putu, gde su ga izbacili i prekrili smećem.

Iako su se trudili da očiste vozilo kisjelinom i uklone tragove krvi, jedna kapljica je ostala i poslužila kao dokaz za analizu.

Postoji sumnja da je jedan od osumnjičenih nakon nesreće udavio djete golim rukama.

Obojica su bila u alkoholisanom stanju u trenutku nesreće.

Djevojčicino tjelo još uvjek nije pronađeno, iako se navodi da je policija tjela otkrila na drugoj lokaciji, nedaleko od Zoološkog vrta.

Istražitelji su sa osumnjičenima obišli mjesto zločina kako bi rekonstruisali događaje tog tragičnog dana.

Ovaj užasan događaj potresao je lokalnu zajednicu i pokrenuo pitanja o sigurnosti djece i odgovornosti vozača.

Izvor:Sandzakdanas.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.