UP: U Tivtu uhapšene tri osobe, članovi i lice blisko organizovanim kriminalnim grupama

UP: U Tivtu uhapšene tri osobe, članovi i lice blisko organizovanim kriminalnim grupama

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Tivat, kontrolisali su danas u mjestu Pine tri osobe, od kojih dva pripadnika jedne organizovane kriminalne grupe – V.B. (33) iz Kotora i D.B. (28) iz Mojkovca, i lice blisko organizovanim kriminalnim grupama A.M. (27) iz Tivta. Kod njih je pronađeno oružje i municija.

Pretresom vozila kojim je upravljao V.B., a koji je registrovan na A.M. pronađeno je vatreno oružje – pištolj marke „Beretta“ izbrušenog fabričkog broja sa metkom u cijevi i 13 komada municije u okviru. Oružje i municija su oduzeti, kao i predmetno vozilo.

“Nakon preduzimanja aktivnosti od strane pripadnika Odjeljenja bezbjednosti Tivat, a po nalogu tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji je upoznat sa događajem, V.B., D.B. i A.M. lišeni su slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija. Oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni postupajućem tužiocu na dalju nadležnost u zakonskom roku”, navode u saopštenju policije.

IMG12481

Izvor:Standard

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.