Mugoša: Predlagači da povuku iz skupštinske procedure problematične predložene izmjene Zakona o PIO

Mugoša: Predlagači da povuku iz skupštinske procedure problematične predložene izmjene Zakona o PIO

On je reagovao povodom najave poslanika Pokreta Evropa sad Čarapića i Dragovića da će povući predlog izmjena Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju.

On navodi da rasprava treba da okupi sve relevantane aktere i da rezultira donošenjem sistemskog rješenja, a ne da se rješava navedena problematika na predloženi nedopustiv način za državu koja istinski želi da bude prva sljedeća članica EU.

- Umjesto ovog nepotrebnog i problematičnog eksperimenta, pozivam sve parlamentarne partije da u najkraćem mogućem roku završimo započeti proces izbora sedmog sudije Ustavnog suda - zaključio je Mugoša.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.