Požar na hotelu Franca u Pljevljima
PV INFORMER

Požar na hotelu Franca u Pljevljima

Jutros oko 04:30 h Službi zaštite i spašavanja opštine Pljevlja prijavljen je požar na krovnom dijelu konstrukcije hotela Franca u Pljevljima.

Na licu mjesta je nekoliko ekipa vatrogasaca sa tri vatrogasna vozila, koji rade na gašenju požara na krovnoj konstrukciji hotela.

Iako se još rani na sječenju lima i daski na dijelu konstrukcije iznad dvije hotelske sobe, izuzetno brzom intervencijom vatrogasaca požar je saniran.

Šteta je pričinjena na dijelu plafona dvije hotelske sobe, a voda koja je korišćena prilikom gašenja požara je prodrla i u hotelski restoran koji se nalazi na nižem spratu hotela.

Izvor Dan

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.