Uhapšene dvije osobe: Osumnjičeni da su otuđili novac i cigarete, zaposlenu zaključali u kiosku

Uhapšene dvije osobe: Osumnjičeni da su otuđili novac i cigarete, zaposlenu zaključali u kiosku

Podgorička policija uhapsila je dvije osobe za koje su sumnja da su iz jednog kioska otuđili novac, mobilne telefone i druge proizvode, a zatim zaključali zaposlenu u kiosku.

- Zbog sumnje da je izvršio navedena krivična djela slobode je lišen M.P., a N.K. zbog krivičnog djela nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija - saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Oni su, kako se sumnja, 9. marta oko 06: 20 časova SATI i oštećenoj osobi zaposlenoj u jednom maloprodajnom objektu – kiosku, koju su uz prijetnju pištoljem natjerali da uđe u navedeni objekat, nakon čega su iz istog otuđili oko 400 eura, četiri mobilna telefona, risiver i veću količinu cigareta i drugih proizvoda u vrijednosti od oko 4.500 eura.

- Nakon toga osumnjičeni su oštećenu zaključali u kiosk i udaljili se sa lica mjesta - navodi se u saopštenju policije.

Iz policije dodaju da su, po naredbi sudije za istragu, policijski službenici izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi M.P., a u kojoj živi i N.K.

- Tom prilikom pronađena je i oduzeta automatska puška, 157 komada municije različite vrste i kalibra, sedam štapina dinamita, sporogoreća mica, pištolj marke „CZ“ kalibra 7,62 mm i tri okvira za pištolj nepoznate marke, kao i metalni boks. Oduzeto oružje i ostali predmeti biće predmet odgovarajućih vještačenja - zaključuju iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.