MPNI: Biblioteci SMŠ
BIBLIOTECI SMŠ ”25 MAJ” - TUZI URUČENO SKORO 1000 KNJIGA/ - FOTO: MPNI

MPNI: Biblioteci SMŠ "25 maj" - Tuzi uručeno skoro 1000 knjiga

Navode da Rotari Klub Drač već nekoliko mjeseci realizuje akciju prikupljanja knjiga za srednje škole u Crnoj Gori u kojima se nastava izvodi na našem i albanskom jeziku, a najveći doprinos su dali upravo srednjoškolci iz Albanije.

- Direktor škole, Sead Ljuljanaj i saradnici su se zahvalili članovima Rotari kluba na vrijednoj donaciji i iskazali spremnost da budu dio sličnih akcija i u budućnosti, sa posebnim akcentom na aktivnosti koje podrazumijevaju povezivanje učenika i nastavnika iz Crne Gore i Albanije - ističe se u saopštenju.

Narednih dana knjige će biti uručene i bibliotekama SMŠ,,Bratstvo- jedinstvo” iz Ulcinja i SMŠ,,Bećo Bašić” iz Plava, zaključuje se.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.