DPS Berane: Neophodno raspisati vanredne lokalne izbore
Demokratska partija socijalista

“Još jednom demonstrirana nesposobnost vršenja lokalne vlasti“

DPS Berane: Neophodno raspisati vanredne lokalne izbore

Trećim neuspjelim nastavkom Desete redovne sjednice Skupštine opštine Berane, lokalna vlast je još jednom pokazala da im dobrobit građana nije prioritet. Osim što odbornicima vladajuće većine nije prioritet da makar prisustvom sjednici pokažu minimum poštovanja prema građanima koji su ih birali, ni lokalni funkcioneri, predsjednik, potpredsjednici kao ni resorni sekretari nijesu našli za shodno da prisustvuju sjednici, a kamoli da uzmu učešće u njenom radu, saopšteno je iz Kluba odbornika Demokratske partije socijalista u tom gradu

Danas je kako poručuju još jednom građanima Berana demonstrirana potpuna nesposobnost vršenja lokalne vlasti i neophodnost raspisivanja vanrednih lokalnih izbora.

Dodaju da nervozu u vladajućim redovima najbolje oslikava, ponašanje sekretara Skupštine opštine koji je verbalno, a potom i fizički nasrtao na odbornice i odbornike opozicije.

“Nakon što je na samom početku sjednice, na zahtjev Kluba odbornika DPS, jednoglasno usvojen zaključak o odborničkim pitanjima, danas je ponovo na zahtjev našeg Kluba odbornika, Skupština opštine donijela zaključak u vezi katastrofalnog stanja u Fudbalskom klubu “Berane” i potrebe preispitivanja i eventualnog raskida ugovora sa dosadašnjim sponzorima. Svojim jasnim stavovima u vezi sa svim pitanjima o kojima raspravlja Skupština opštine, kao i angažovanjem odbornika DPS na sjednicama i radnim tijelima, pokazujemo da smo dostojni ukazanog povjerenja građana Berana koje je iz dana u dan sve veće“, zaključuje se u saopštenju DPS-a.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.