Više ulica u Glavnom gradu zatvoreno zbog izvođenja radova

Više ulica u Glavnom gradu zatvoreno zbog izvođenja radova

Ove ulice u Podgorici biće zatvorene.

Zatvara saobraćaj za sve vrste motornih vozila na dijelu Ulice Balšića, na potezu od Ulice Miljana Vukova do Ulice Hercegovačke, zbog izvođenja radova na rekonstrukciji predmetne Ulice, saopšteno je iz Glavnog grada.

Takođe, zatvara se saobraćaj za sve vrste motornih vozila i na dijelu Ulice Balšića, na potezu od Ulice Hercegovačke do Bulevara Ivana Crnojevića, zbog izvođenja radova na rekonstrukciji predmetne ulice.

"Zatvaranje saobraćaja važi za period od 24.04.2024. do 15.05.2024. godine. Za vrijeme zatvaranja saobraćaja, isti će se odvijati okolnim saobraćajnicama", kazali su iz Glavnog grada.

Za sve vrste motornih vozila zatvara se i saobraćaj na dijelu Ulcinjske ulice, parkiranjem teretnog motornog vozila, zbog istovara materijala za potrebe stambeno – poslovnog objekta.

"Zatvaranje važi za dan 24.04.2024. godine, u vremenu od 10 do 14h. Za vrijeme izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati okolnim saobraćajnicama", zaključeno je u saopštenju Glavnog grada.

Izvor: Kolektiv.me

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.