PES: Neutemeljenim napadima Abazović pokušava da zadrži cenzus
Pokret Evropa sad

"Lideru URE smeta što se najveća hapšenja dešavaju u vrijeme Spajićeve Vlade"

PES: Neutemeljenim napadima Abazović pokušava da zadrži cenzus

Poslanik GP URA Dritan Abazović koji se fotelji premijera radovao istovremeno sa Bemaksovim vatrometima, sada se jako nervira što se najveća hapšenja po nalozima tužilaštva dešavaju za vrijeme Vlade Milojka Spajića, poručuju iz Pokreta Evropa sad.

"Iako je tvrdio kako se formiranju nove Vlade raduju kriminalne strukture, aktuelni događaji ga potpuno demantuju, pa se nekada relaksirani Abazović sada jako nekontrolisano ponaša i pokušava da relativizuje uspjehe Vlade koje potvrđuju svi osim njega i njegovih kolega iz opozicije", poručuju iz PES-a.

Upravo aktuelni događaji, kako kažu u PES-u, najbolje demantuju nekadašnjeg premijera, koji je svojatao zasluge SDT-a.

"Sada mu više ništa nije ostalo osim da se bavi tračevima i neutemeljenim napadima, ne bi li zadržao cenzus. Međutim, ne bi nekada relaksirani Abazović bio toliko nervozan, da nije svjestan da će buduće istrage utvrditi kako je i kome dodjeljivao koncesije i pod kojim uslovima je arčio narodne pare za lobiranje u vrijeme svoje Vlade", zaključuje se u saopštenju PES-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.