SAOPŠTENJE ZA MEDIJE POVODOM PET DANA UŽIVANJA U MUZICI NA RITMOVIMA PROMENADE U ORGANIZACIJI LAZURE HOTELA I MARINE

SAOPŠTENJE ZA MEDIJE POVODOM PET DANA UŽIVANJA U MUZICI NA RITMOVIMA PROMENADE U ORGANIZACIJI LAZURE HOTELA I MARINE

Doživite spektakularan spoj zabave i kulture na jednom mjestu

Ukoliko želite da doživite nezaboravan spoj kulture, zabave, te duha zajednice, onda je Ritmovi Promenade, koji će biti organizovan od 29. aprila do 3. maja na promenadi tik uz Lazure Hotel & Marinu pravi izbor za vas!

Vrhunac Lazure proljećne sezone obilježiće eklektična mješavina muzičkih nastupa, od rockabilly koncerta uživo, do najfinije a capella muzike za dušu. Muzički nastupi za sve večeri festivala počinju u 19h, a završavaju u 22h.

 

Važno je napomenuti da će se događaj održati na otvorenom, te program može biti podložan prilagođavanju u slučaju nepovoljnih vremenskih uslova, jer su bezbjednost i udobnost naših gostiju i učesnika naši glavni prioriteti.

Raspored nastupa na Ritmovima Promenade:

29. april:

19-22h – nastup uživo – Kiril Pustelnikov Bend

30. april:

19-22h – akustična svirka, Novica Zečević

01. maj:

19-22h – rockabilly svirka, Eliza Stark & The Dappers

02. maj:

19-22h – nastup uživo, Trio Mare Bend

03. maj:

19-22h – akustična svirka Pro Anima Duo

Više informacija o samom događaju, zainteresovani mogu dobiti preko socijalnih mreža hotela Lazure, ili slanjem imejla na adresu [email protected].

Doživite spektakularan spoj zabave i kulture na jednom mjestu/ Foto: Lazure

Ovo je samo jedan u nizu događaja, koje ovaj hotel planira da organizuje u narednom periodu, pažljivo osluškujući potrebe svojih gostiju.

Izvor:CDM

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.