Pioniri i pionirke otputovali na majski turnir u Beogradu

Pioniri i pionirke otputovali na majski turnir u Beogradu

Muška i ženska pionirska reprezentacija Crne Gore otputovale su za Beograd, gdje će se od 29. aprila do 1. maja takmičiti na tradicionalnom majskom turniru “Trofej Beograda”.

Naše pionirke igraće u grupi A protiv Beograda 1 i Skoplja, u grupi B igraće Stara Pazova, Šibenik i Beograd 2, u grupi C Čačak, UB i Maribor i u grupi D Novi Sad, Obrenovac i Izola.

Prvog dana takmičenja, 29. aprila, pionirke će igrati dvije utakmice. Drugog dana takmičenja na programu su utakmice četvrtfinala, polufinala, utakmice za plasman od 5. do 8. mjesta kao i od 9. do 12. mjesta. Posljednjeg dana odigraće se utakmica za 3. mjesto i finale.

- Poslije šest dana priprema, moram istaći da sam itekako zadovoljan radom ekipe, kao i potencijalom koji posjeduju. U Beogradu nas očekuju veliki izazovi što me raduje. Rezultat kao rezultat i nije u prvom planu, već da pružimo šansu svim igračicama i da zajedno kao ekipa sazrijevamo - kazao je selektor pionirki, Petar Koković, u čijem su stručnom štabu i treneri Aleksandar Milivojević i Nikola Radomirović.

Najmlađi odbojkaši, izabranici selektora Miljana Boškovića, na majskom turniru u grupi A će za rivale imati Beograd, Zrenjanin i Topolu, a ekipe Novi Sad, Mislinja, Bar i Srbija sastaće se u grupi B. Pioniri će prva dva dana igrati utakmice grupne faze. Drugog dana na programu su i utakmice polufinala i utakmice za plasman od 5. do 7. mjesta. Posljednjeg dana turnira odigraće se utakmice za 5, 7. i 3. mjesto kao i finale.

- Poslije kraćih priprema došlo je vrijeme da krenemo na provomajski turnir u Beogradu, nadam se da ćemo pružiti svoj maksimum i da ćemo državu predstaviti u pravom svijetlu - kazao je selektor Bošković.

Za Beograd je otputovao je i sudija Vladimir Perazić.

Pored naših pionirskih selekcija, na “Trofeju Beograda” učestvuju još i selekcije Bara u konkurenciji kadetkinja i pionira.

Spisak pionirki

Tehničari

Jelena Kosović (Galeb Liko Soho Group)

Nađa Peković (Budućnost volej)

Primači servisa i korektori

Lina Milivojević (Akademija)

Elena Jovanović (Morača)

Anastasija Koprivica (Morača)

Tijana Laković (Galeb Liko Soho Group)

Klara Đukić (Budućnost volej)

Sara Striković (Galeb Liko Soho Group)

Mia Pođanin (Net)

Srednji blokeri

Maša Lukić (Galeb Liko Soho Group)

Sofija Duletić (Budva)

Mitra Gudelj (Mediteran)

Libera

Tara Kovačević (Galeb Liko Soho Group)

Lara Tošić (Budućnost volej)

Spisak pionira

Tehničari

Luka Milošević (Budućnost volej)

Vasilije Andrović (Mornar)

Korektori:

Filip Radić (Budućnost volej)

Vuk Ojdanić (Mornar)

Primači servisa

Vuk Stanojević (Budućnost volej)

Filip Milosavljević (Budva)

Mihailo Grupković (Mornar)

Marko Šebek (Jedinstvo)

Petar Živković (Budva)

Srednji blokeri

Vukota Čelebić (Lovćen)

Uroš Konatar (Jedinstvo)

Stefan Petričević (Budućnost volej)

Libera:

Aleksa Radić (Budućnost volej)

Aleksa Kovačević (Budućnost volej)

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.