Kada je učenik spreman, učitelj se pojavi

Kada je učenik spreman, učitelj se pojavi

Popodne uz Lujzu Hej.

Lujza Hej učitelj ipredavač na temu samopomoći, čije su misli i djela dobrodošla u ovim interesantnm vremenima.

Kako da izliječimo svoj život, najbolje bi bilo pročitati neko od Lujzinih knjiga, knjiga koje su prodate u 50 miliona primeraka širom svijeta.

Ono što je definitivno najvažnije u našem životu, ono sto je pokretač ali i sigurna luka za svakog čovjeka je porodica.

“S ljubavlju blagosiljam svoju porodicu”

Samo ja imam ovakvu porodicu i samo ja nama data mogućnost da na ovakav način otvaramo svoja srca.

Mi nismo ograničeni brigom o tome šrta komšije misle, niti ma kakvim društvenim predrasudama. Mi smo mnogo više od toga.

Porodica smo nastala iz ljubavi i s ponosom prihvatamo svakog njenog, po svemu, jedinstvenog člana.

I ja sam jedinstvena i vrijedna ljubavi.

Volim i prihvatam sve članove moje divne porodice i oni prihvataju i vole mene. Bezbjedna sam. U mom svijetu, sve je u redu.”

Bićete iznenađeni koliko su ovo relevantne riječi u ovom trenutku, pred par dana odmora  sa svojim porodicama u zdravlju, sreći u blagostanju, što vam od srca želim!

Autor:J.M

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.