Hotel Podgorica o otkazivanju koncerta Karleuše: Dužni smo uskratiti gostoprimstvo onima koji nastoje poniziti građane Crne Gore

Hotel Podgorica o otkazivanju koncerta Karleuše: Dužni smo uskratiti gostoprimstvo onima koji nastoje poniziti građane Crne Gore

Iz Hotela Podgorica obrazložili su razlog otkazivanja koncerta srpske pjevačice Jelene Karleuše koji je bio zakazan za 9. maj.

„Razlog otkazivanje su nedavne izjave Jelene Karleuše kojima se na nedopustiv način vrijeđa država Crna Gora i njeni građani i u kojima je iznosila neprimjerene kvalifikacije i ocjene na račun crnogorske istorije“, navodi se u objavi na Instagram nalogu Hotela Podgorica.

Dodaju kako menadžment nema namjeru da se miješa u aktuelnu političku situaciju i da na bilo koji način politizuje događaje u hotelu.

„Ipak, dužni smo kao odgovorni građani ove zemlje da uskratimo gostoprimstvo onima koji svojim izjava nastoje poniziti građane Crne Gore i blatiti slavnu tradiciju naše države. Zbog svega navedenog, kao i zbog činjenice da nam na prvom mjestu nije novac, već nastavak izgradnje duge istorije našeg hotela koji je uvijek bio prepoznat kao mjesto okupljanja svih građana, otkazali smo zakazani koncert“, poručili su.

Gostima koji su imali zakazane rezervacije su uputili izvinjenje uz javno obećanje da će im nadoknaditi planiranu zabavu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.