Porošenko odgovorio Rusiji fotografijom pored zarobljenog ruskog tenka
POROŠENKO/ - RTS

Porošenko odgovorio Rusiji fotografijom pored zarobljenog ruskog tenka

Bivši predsjednik Ukrajine Petro Porošenko odgovorio je Moskvi, koja je za njim izdala potjernicu, tako što se fotografisao pored osvojenog ruskog tenka na ratištu.

- Danas me je rusko ministarstvo policije stavilo na potjernicu. Da li im se naši dronovi nisu dopali, ili naš sistem suprotstavljanja njihovoj špijunaži, koji trenutno radi protiv ruskih bespilotnih letjelica? A možda i naša oprema i drugo oružje, nisam siguran, naveo je on na društvenim mrežama, prenio je ukrajinski portal prm.ua.

On je dodao da njemu to „izuzetno odgovara“, kao i odbrambenim snagama.

- Prija mi sve što uništava rusku okupaciju na našem, ukrajinskom tlu. Nismo se zaustavili i nećemo se zaustaviti ni na jedan dan, dok ne oslobodimo cijelu našu zemlju, istakao je bivši lider Ukrajine.

Porošenko je napomenuo da nije naveden razlog za stavljanje na potjernicu.

- Nadam da je to zbog patriotizma i ljubavi prema Ukrajini. To je meni priznanje, praktično, borbeno priznanje. Uostalom, sve što sam radio poslednjih godina sada je, očigledno, dobilo visoku ocjenu, istakao je Porošenko.

Ranije danas na sajtu Ministarstva unutrapnjih poslova Rusije objavljeno je da su Porošenko i aktuelni predsjednik Ukrajine Volodimir Zelenski stavljeni na potjernicu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.