Autom se zabio u ogradu Bijele kuće i poginuo

Autom se zabio u ogradu Bijele kuće i poginuo

Iz policije su saopštili da se incident trenutno istražuje samo kao saobraćajna nesreća i da nije predstavljao prijetnju predsjednikovoj rezidenciji

Vozač je poginuo nakon što je vozilom udario u ogradu Bijele kuće u Vašingtonu.

Iz policije su saopštili da se incident trenutno istražuje samo kao saobraćajna nesreća i da nije predstavljao prijetnju predsjednikovoj rezidenciji.

Vozač, koji nije odmah identifikovaan, pronađen je mrtav u vozilu nakon nesreće oko 22:30 sati po lokalnom vremenu na vanjskim perimetralnim vratima kompleksa Bijele kuće, navodi se u saopštenju američke tajne službe.

Policija je navela kako je vozilo udarilo u sigurnosnu barijeru na raskrsnici 15. ulice i Avenije Pensilvanija. Osiguranje na licu mjesta izvuklo je vozača iz vozila i pokušalo mu pružiti pomoć, ali nije mu bilo spasa.

Iz tajne službe su naglasili kako su sprovedeni potrebni bezbjednosni protokoli, ali da događaj nije predstavljao prijetnju Bijeloj kući. Tajna služba nastaviće istraživati slučaj, ali će dio istrage biti prepušten i lokalnoj policiji.

Izvor:Aktuelno

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.