Pronađeno tijelo Alminog četverogodišnjeg sina u rijeci Bojani

OBAVLJENA SAHRANA KĆERKE

Pronađeno tijelo Alminog četverogodišnjeg sina u rijeci Bojani

U potragu je od jučer uključena i vojska Danas su ronioci iz rijeke Bojane izvukli tijelo sina Alme Arizi, 39, koja je sa svojom djecom prije nekoliko dana skočila u vodu.

Kilometar od sestre

Podsjetimo, tijelo jedne kćerke (9) pronađeno je u subotu, dok su tijelo mlađe kćerke (8) ronioci juče izvukli iz vode. 

Dječaka od 4 godine su pronašli navodno na kilometar od mjesta gdje je djevojčica jučer uočena.

Majke još nema

I dalje se traga za Alminim tijelom, a u potragu je od jučer uključena i vojska.

Alma je 2. maja nestala sa djecom, a njen suprug Ergis je tek 3. maja prijavio njihov nestanak. Sutradan je u rijeci Bojani ribar pronašao tijelo njihove najstarije kćerke, a istog dana je i on uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje samoubistva.

Izvor:Avaz.ba

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.