PES predao listu za izbore u Andrijevici, nosilac Dragana Vučević
Foto: PES

PES predao listu za izbore u Andrijevici, nosilac Dragana Vučević

Pokret Evropa sad (PES) predao je Opštinskoj izbornoj komisiji (OIK) Andrijevice listu "Pokret Evropa sad - Nova šansa za Andrijevicu - Dr Dragana Vučević" za predstojeće lokalne izbore u toj opštini.

Nosilac liste Dragana Vučević, podsjetila je da ta stranka prvi put nastupa na lokalnim izborima u Andrijevici, kazala da listu čine ugledni i vrijedni građani i zato vjeruje u odličan rezultat.

"Naša vizija je napredna i uspješna Andrijevica, grad koji brine o svim svojim ljudima", kazala je ona.

Poručila je da je njihova lista temelj nove vlasti.

"Neophodna nam je stabilna i odgovorna vlast koja će se oslanjati na stručnost, vlast koja će imati integritet i koja će jednako brinuti o mladima i penzionerima”, kazala je Vučević.

U PES-u, kako je rekla, žele ekonomski snažnu, uređenu i razvijenu Andrijevicu.

"Zato vas pozivam da glasate za budućnost, glasajte za Evropu sad: Nova šansa za Andrijevicu", poručila je Vučević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.