Proljećni Pazar okupio veliki broj posjetilaca; Duh evropske Podgorice i fenomenalna atmosfera na Trgu nezavisnosti

Proljećni Pazar okupio veliki broj posjetilaca; Duh evropske Podgorice i fenomenalna atmosfera na Trgu nezavisnosti

Trg nezavisnosti sinoć je bio centar kulturnih zbivanja, zajedništva, lijepog druženja, ali i spoj različitih generacija, poručuju iz gradske uprave Podgorice

Brojni posjetioci uživali su u vanvremenskim hitovima ABBA benda- jednog od najistaknutijih muzičkih sastava na ovim prostorima koji je, u okviru Proljećnog pazara, podgoričkoj publici priredio nezaboravan provod.

Ljubitelji legendarne švedske pop-grupe ABBA imali su priliku da čuju zvuke najpoznatijih hitova u drugačijim, savremenim aranžmanima, što “ABBA Real Tribute bend” čini jedinstvenim.

Autentični kostimi, koreografija i prepoznatljive note hitova „Dancing queen“, „Gimme, gimme, gimme“ i „Mama mia“ koje izvodi ovaj bend, sinoć su krasili Trg nezavisnosti.

Boško Đelilović Bole, jedan od članova ABBA Real Tribute bend-a istakao je da se uvijek lijepo osjećaju u Podgorici i rado se vraćaju podgoričkoj publici.

Pored ovog benda, dadaje se da muzički ugođaj priredili su i talentovani osnovci i srednjoškolci Umjetničke škole za muziku i balet “Vasa Pavić”, kao i DJ Perrota.

Takođe, kako dodaju, u čast Dana Evrope posjetioci Proljećnog pazara imali su priliku da uživaju u fenomenalnom programu koje je organizovalo Udruženje plesnih umjetnika stvaralaca Crne Gore.

Plesni performans maturanata poslao je snažnu poruku da je Crna Gora dio Evrope u svakom smislu – geografskom, vrijednosnom, kulturnom i ekonomskom.

Večeras od 18h nastupiće plesni klub “Sonrisa”, od 20h Mila Nikić, a od 22h Nemanja Petrović.

Izvor:CDM

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.