Oznojena Ana bez brushaltera mamila uzdahe!
Ana Nikolić

Ne mari za kilograme

Oznojena Ana bez brushaltera mamila uzdahe!

Ana Nikolić održala je nastup u prepunoj diskoteci Maximus i ujedno predstavila novu, ne tako zavidnu figuru. Atraktivna pjevačica, je pred nekoliko stotina obožavalaca njene muzike, pokazala da važi za jednu od najboljih zabavljača na domaćoj estradi, a muškarci uprkos malo "punijoj" Aninoj figuri nisu prestajali da je fotografišu.

Ana koja je došla u pratnji benda i pjevačice, otpjevala je sve svoje veće hitove, a publika, posebno pripadnice ljepšeg pola, najviše su se obradovale numerama "Đavo" i "Loše ti je bilo".

Posebnu pažnju osim variranja u kilogramima,izazvala je i uska crna mini haljina, kojoj su bila otvorena leđa, u svom stilu Ana se odučila da ne nosi brushalter. 

Iako je ljetos imala vatreni okršaj sa Mandom Popović u hotelu "Maestral", Nikolićeva je posle ovog neprijatnog incidenta podnela prijavu protiv ovog ugostiteljskog objekta i djevojke Ćazima Osmanija, ali do sada se još ništa po tom pitanju nije riješilo.

Popularna pjevačica, je odmah po napadu spakovala kofere, ali se ponovo vratila u Crnu Goru, i rado prihvatila poziv da nastupa u disoteci "Maximus" u kojoj je kako je kazala odlično se provjela.

Publika je lijepo prihvatila pjesme sa novog albuma, ali i njene hitove poput "Džukelo", "Baksuz" i "Mišo moj".

(Alo.rs)