Ivković: Ministarstvo poljoprivrede raspisalo konkurs za podobne

Ivković: Ministarstvo poljoprivrede raspisalo konkurs za podobne

Iković navodi da je poziv za nabavku mehanizacije za poljoprivrednu raspisan prije dva dana, a da se rok za prijavu završava danas. `To znači da se mogu prijaviti samo oni koju su znali da će se poziv raspisati prije nego je raspisan, a to su mogli znati oni koji su bliski i podobni partiji`, rekao je on

Vuk Iković iz Preokreta kazao je da Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede “pretvara još jedan javni poziv u nemoguću misiju” i da zato traže da se rok za prijavu produži.

“Ovo ministratvo je raspisalo poziv za nabavku mehanizacije za poljoprivrednu proizvodnju. Poziv je raspisan prekjuče, a rok za prijavu se završava danas. To znači da se mogu prijaviti samo oni koju su znali da će se poziv raspisati prije nego je raspisan, a to su mogli znati oni koji su bliski i podobni partiji”, saopštio je Iković.

Kaže da je većina poljoprivrednika dugo isčekivala ovaj poziv da bi održali svoje poslovanje. “Međutim, dobar dio njih nije čak u toku da je poziv objavljen, a oni i koji su vidjeli poziv fizički ne mogu da prikupe svu dokumentaciju za dva dana da bi konkurisali za nabavku opreme za poljoprivrednu proizvodnju”, dodaje.

Poručuje da svrha ministarstva nije da podiže nove prepreke poljoprivredniku već da ih ukloni, kako bi novac otišao “u ruke radnika koji će njime staviti novi crnogorski premium brend.”

“Ukoliko ministarstvo već danas ne produži rok za prijavu, to je samo još jedna potvrda da nam institucije i dalje ne rade u interesu svih građana već za partije koje ostaju naša rana koja još ne zarasta”, zaključuje Iković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.