Chris Brown: “Izgubio sam nevinost s osam godina”
Chris Brown

Nije se bojao djevojaka

Chris Brown: “Izgubio sam nevinost s osam godina”

Američki r’n'b pjevač Chris Brown priznao je u intervjuu za britanski Guardian kako je sa samo osam godina izgubio nevinost, ali i to da je fizički nasrtaj na tadašnju djevojku Rihannu bio njegov ‘poziv u pomoć’

Na pitanje novinara britanskog lista Guardian o seksualnosti, Chris je iskreno odgovorio: “Na selu su stvari drukčije nego u gradu”. Inače, Chris je rođen u mjestu Tappahannock, u američkoj državi Virginia, gdje je vrlo rano ušao u svijet odraslih. “Nismo se bojali djevojaka. Slobodno smo im prilazili i veoma rano eksperimentirali sa seksualnošću”, otkrio je glazbenik koji je s 15 godina već izdao debitantski album. 

No, Chris je ipak najpoznatiji kao Rihannin dečko, no kobne 2009. uprskao je odnos s barbadoškom pjevačicom kada je fizički nasrnuo na nju samo dan prije dodjele nagrada Grammy. Rihanna se, naravno, nije pojavila na crvenom tepihu jer je završila u bolnici zbog ozljeda što je dodatno dramatiziralo njihov tadašnji prekid, kao i etiketiralo Chrisa kao ‘zlostavljača‘. 

Chris, unatoč svemu, za Guardian priznaje kako je Rihanna bila ‘buđenje‘, ali i njegov ‘poziv u pomoć‘ jer se nakon toga prestao ponašati kao ludi tinejdžer.

(Story)