Direktorica OŠ
Foto: Antena M

Direktorica OŠ "Vlado Milić": Učenicima otkazano polumatursko veče, prijete sankcije za teži prekršaj

Učenicima OŠ "Vlado Milić" otkazano je polumatursko veče, saopštila je direktorica te ustanove Ivana Milić.

Ona je istakla da je oko 40-ak učenika u petak imalo baklje, a da ih je nekoliko završilo na krov škole što je izazvalo požar.

Škola je, kako je rekla gostujući u Bojama jutra na TV Vijesti, njenom odlukom otkazala polumatursko veče, a učenicima prijete sankcije za teži prekršaj.

Milić je navela da će arhitekta uz pomoć Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija uraditi projekat sanacije, a da je osim tog jednog kabineta iznad kojeg je izgorio krov, ostatak škole spreman za izvođenje nastave.

Podsjećamo, u Osnovnoj školi "Vlado Milić" u Donjoj Gorici 17. maja izbio je požar prilikom proslave polumaturanata povodom završetka osnovnog obrazovanja.

Učenici su zapalili baklje koje su uzrokovale požar na krovu ove obrazovne ustanove. U požaru nije bilo povrijeđenih.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.