Medvedev: Zelenski bi mogao biti ubijen

Medvedev: Zelenski bi mogao biti ubijen

Nezadovoljni krugovi u Ukrajini mogli bi da pokušaju da ubiju Volodimira Zelenskog prema scenariju pokušaja atentata na Adolfa Hitlera od dijela njemačke elite 1944. Međutim, on će biti zamijenjen "operetom" - rekao je zamjenik predsjednika Savjeta bezbjednosti Ruske Federacije Dmitrij Medvedev.

Podsjetimo, ukrajinskom predsjedniku danas ističe mandat na funkciji predsjednika. Trebalo je da se krajem marta održe predsjednički izbori, ali ih je parlament odložio zbog ratnog stanja u zemlji.

Nakon isteka predsjedničkih ovlašćenja Zelenskog 21. maja Medvedev predviđa "nemire među djelovima društva koji će biti brutalno ugušeni".

- Ili pokušaj ubistva zlog klovna koji konzumira kokain, koji bi mogao da prati scenario pokušaja atentata na Hitlera koji je izveo grof fon Štaufenberg u julu 1944. Pogotovo ako dio nezadovoljne ukrajinske oligarhije odluči da ukloni ludog glumca i zamijeni ga nekom lojalnijom figurom - rekao je Medvedev odgovarajući na pitanja TASS-a.

- Međutim, to neće promijeniti ništa ni za Ukrajince ni za nas, ukoliko se ne pojavi nova operetska figura, koja nije ograničena sopstvenom zabranom pregovora sa Rusijom - rezimirao je zamjenik predsjednika Savjeta bezbjednosti Rusije.

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.