Rađenović: Ni ove godine lokalna vlast nije okitila grad za 21. maj, korisnicima narodne kuhinje obezbijedili smo besplatan obrok
Blažo Rađenović, Foto: URA

Rađenović: Ni ove godine lokalna vlast nije okitila grad za 21. maj, korisnicima narodne kuhinje obezbijedili smo besplatan obrok

"Nedopustivo je da lokalna vlast u Budvi ni ove godine nije našla za shodno da adekvatno okiti grad povodom 21. maja, Dana nezavisnosti. Pored toga što ne poštuju državne praznike, lokalna vlast ne cijeni ni građane koji su danas ostavljeni bez obroka u Narodnoj kuhinji", istakao je nosilac liste "URA - Dr Dritan Abazović - Drugačije!" Blažo Rađenović.

Rađenović naglašava da svjedočimo i apsurdu da je zbog neradnog dana danas zatvorena narodna kuhinja za sve njene korisnike, dodajući da će zbog toga, ličnim sredstavima, odbornika Ivanovića, kandidata i kandidatkinja za odbornike i odbornice, kao i članova opštinskog odbora URA Budva, koji svakodnevno svojim ličnim primjerom pokazuju DRUGAČIJI odnos prema gradu, obezbijediti besplatan obrok za sve korisnike narodne kuhinje u brzoj hrani "My food" koja se nalazi u sklopu Mediteranskog sportskog centra.

"Nova vlast, predvođena Građanskim pokretom URA, vodiće DRUGAČIJU politiku koja će brinuti o datumima od državnog značaja, ali i o ljudima o kojima trenutna lokalne vlast ne razmišlja tokom praznika", zaključuje Rađenović.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.