Vlahović: Glas “protiv”, “uzdržan”, ili odsustvo sa glasanja o Rezoluciji u Srebrenici bila bi sramota za našu zemlju i našu diplomatiju
Miodrag Vlahović

Vlahović: Glas “protiv”, “uzdržan”, ili odsustvo sa glasanja o Rezoluciji u Srebrenici bila bi sramota za našu zemlju i našu diplomatiju

Imamo Vladu koja ne smije i ne želi da Crna Gora bude među zemljama-kosponzorima Rezolucije UN o genocidu u Srebrenici, i to poslije njenog tobožnjeg ''istorijskog uspjeha'' u vezi ''njenih'' amandmana, koji su, bitno izmijenjeni, uvršteni u preambulu. To nije logično - smatra predsjednik Crnogorskog helsinškog odbora (CHO) i diplomata Miodrag Vlahović na društvenoj mreži Iks.

Crna Gora, kako je istakao, ostaje jedina od zemalja bivše Jugoslavije koje su sada članice UN, a koja nije kosponzorisala Rezoluciju.

Eventualni glas “protiv” ili “uzdržan”, ili, što bi bilo još gore, odsustvo sa glasanja – bila bi sramota za našu zemlju i našu diplomatiju – poručio je Vlahović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.