Zenović predstavio projekat obnove gradskog plivališta Pizana

Zenović predstavio projekat obnove gradskog plivališta Pizana

Ðorđe Zenović, nosilac liste "Demokrate - Ojačaj. Obnovi. Oživi. Budva odlučuje! - Đorđe Zenović”, predstavio je građankama i građanima Budve projekat obnove gradskog plivališta Pizana, koji je uvršten u njihov izborni program.

"U samom srcu Budve se nalazi mjesto koje odražava duh naše zajednice, a to je plivalište Pizana, koje je više od običnog bazena - to je naša zajednička kuća, mjesto gdje se susreću sjećanja i stvarnost, gdje svaki zamah odjekuje uspomenama”, naveo je Zenović.

Međutim, Zenović je dodao i sa su vrijeme i nebriga učinili svoje, te da danas, Pizana pokazuje bore zaborava, sa svakim napuklim pločnikom i izblijedjelim linijama na dnu bazena, što pokazuje na zanemarivanje od strane lokalne uprave, koje se mora ispraviti adekvatnom rekonstrukcijom, natkrivanjem, čime bi se postigao efekat cjelogodišjeg rada ovog plivališta: "Imamo priliku i više od toga, obavezu, da vratimo sjaj dragulju našeg grada, mjesto koje je bilo rasadnik šamiona.

"Zamislite mjesto koje simbolizuje novi početak: moderno zatvoreno plivačko igralište, sa olimpijskim dimenzijama koje poziva na izazove i takmičenja. Skakaonice koje se uzdižu kao spomenici takmičarske hrabrosti i toplina zatvorenog prostora koja poziva Budvu na okupljanje, sve to čeka na nas”, naglasio je Zenović.

U nastavku prezentacije projekta dodao je, kako se navodi, i da se obnovom Pizane, ne vraća samo stari sjaj - već se stvara centar društvenog života, mjesto gdje će generacije građana učiti, takmičiti se i rasti.

"Gdje će vaterpolo lopte ponovo odskakati od vode kao aplauz za buduće šampione, a porodice i prijatelji provoditi beskrajne sate u radosti i igri. Na kraju, Zenović je imao poruku za sugrađane:,, Zajedno možemo sve - obnoviti, ojačati i oživjeti. Dođite da zajedno pišemo novu stranicu istorije našeg grada, gdje će Pizana ponovo biti simbol naše posvećenosti, inovacijama i zajedničkom duhu. Ojačaj. Obnovi. Oživi. Budva odlučuje", zaključio je Zenović.

Izborna lista ,,Demokrate - Ojačaj, Obnovi, Oživi- BUDVA ODLUČUJE! - Đorđe Zenović”

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.